Corona, baby og selvstændig

Jeg havde fået min lille Zoe i sommeren 2019. Jeg startede med at arbejde dagen efter, for det er jo svært andet når man er selvstændig og skal passe på sine kunder og forretning. Hun var en nem baby og kunderne var informeret om hendes tilstedeværelse så alt var godt. Men jeg havde travlt. Mange kunder og en baby der havde første prioritet. Så da corona kom og lukkede landet fik jeg faktisk en tiltrængt pause hvor jeg ikke havde dårlig samvittighed over at lukke forretningen på grund af på barsel. Jeg måtte erkende at det er svært at være to steder på en gang. Men for første gang i mine 13 år som selvstændig havde jeg fri med ro helt ned i maven. Det var en fantastisk følelse. For som selvstændig har man aldrig fri. Jeg ville ikke bytte det for noget men jeg nød og nyder nu igen den tid som corona giver pga nedlukning. Jeg sidder dog nu i skrivende stund og savner at stå nede i min forretning så jeg kan ikke vente til at vi må åbne igen.

Jeg har fået tænkt alle mulige senarier igennem med fremtiden. Skal jeg læse videre, skal jeg begynde at undervise eller skal jeg specialisere mig som brudeekspert. Mange tanker. Men en ting er helt sikkert og det er at jeg er skabt til at arbejde kreativt. Og at jeg glæder mig til at komme ned og varetage min fornemme opgave at få alle mine kunder til at udstråle den bedste side af dem selv.

 

 

Karina Albertsen
Hej, jeg hedder Karina. Det er mig, der skriver indlæggene her på bloggen, ByKarinaAlbertsen.dk. Det er mig en fornøjelse at holde dig, som læser med her på bloggen, informeret om, hvad jeg laver i min fritid såvel, som når jeg arbejder. Jeg glæder mig til at høre fra jer via kommentarerne :)
Scroll to top