Ideudvikling og iværksætteri

Jeg fik for et par år siden en ide, eller rettere sagt en mangel på et værktøj i min dagligdag. Indtil en dag hvor en kunde siger til mig; ” hvorfor laver du ikke bare en selv”? Og jeg tænkte selvfølgelig skal jeg da det. Så jeg fik lavet diverse prototyper og fik testet den af, og tester stadig den af efter flere år. Jeg har idag fået brugsretten på min manchet og er stadig igang med små rettelser. Men jeg har svært ved at blive helt tilfreds, så nu tror jeg at den bare skal ud så jeg kan få noget feedback på den. Nu er jeg så langt i processen, at jeg skal til at tænke på produktion, og så går jeg lidt i stå. Jeg er god til at komme med ideer men ikke til at føre dem videre derfra. Så nu skal jeg finde ud af at få den videre i processen:) Det er fedt at gå med en masse ideer, men man skal huske at holde sig selv i nakken og få dem ført videre ellers går det bare til spilde.

 

Karina Albertsen
Hej, jeg hedder Karina. Det er mig, der skriver indlæggene her på bloggen, ByKarinaAlbertsen.dk. Det er mig en fornøjelse at holde dig, som læser med her på bloggen, informeret om, hvad jeg laver i min fritid såvel, som når jeg arbejder. Jeg glæder mig til at høre fra jer via kommentarerne :)
Scroll to top