Mit liv som selvstændig

Jeg stortrives med mit liv. Jeg nyder min hverdag hvor jeg både arbejder, får trænet og er sammen med min familie.

Jeg har flyttet min salon hjem på en etage i mit hus. Det fungerer over alle forventninger. Jeg var enormt nervøs over hvad mine kunder nu ville synes om det, men de har taget så flot imod det. Efter 10 år med stor salon i byen hvor dagene blev meget lange og hvor passionen for faget langsomt blev rutinearbejde, har jeg nu fået min flexibilitet og passion tilbage overfor kunder men også mig selv. Der er ikke de samme udgifter og har ikke længere ansatte.  Jeg har haft flere ansatte og udlært 2 elever. Der er fuld fart på hele tiden. Og det gik mere op i at drive forretning end at være kreativ. Men nu kan jeg fokusere på min egen kreativitet og samtidigt videreuddanne mig og ikke bruge så meget tid på forretningsdelen.

Det udvikler mig langt mere personligt men også på det kreative plan da jeg nu har tid til tænke kreativt, lave modelopgaver, tage på flere kurser samt skolebænken ifht videreuddannelse. Jeg kan nu fordybe mig meget mere i den enkelte kunde samt mine egne mere kreative opgaver, og det er der hvor jeg kan dygtiggøre mig. Jeg har samtidig en god flexibilitet da jeg også kan tage kunder ind sent om aftenen hvor det ikke går ud over min tid med børnene. Så med små børn er det efter min mening en fantastisk måde at drive forretning på.

pazio.dk

Karina Albertsen
Hej, jeg hedder Karina. Det er mig, der skriver indlæggene her på bloggen, ByKarinaAlbertsen.dk. Det er mig en fornøjelse at holde dig, som læser med her på bloggen, informeret om, hvad jeg laver i min fritid såvel, som når jeg arbejder. Jeg glæder mig til at høre fra jer via kommentarerne :)
Scroll to top