Træningsbaggrund

Jeg har fra lille pige altid været meget aktiv, da jeg kommer fra en familie der prioriterede sport og sund livstil. Det startede med gymnastik i de små klasser og så har jeg ellers været omkring diverse sportsgrene der inkluderer en bold, såsom håndbold, badminton, tennis og fodbold som jeg dyrkede noget mere itenst i mange år. Så fik jeg min pony som tog fokus fra alt andet. Så var det konkurrencer på hesteryg der interesserede mig. Det var både springning og dressur.

Så kom gymnasietiden hvor vi også begyndte at gå i byen. Der blev den aktive hverdag lagt lidt på hylden og erstattet med pizzaslices i weekenderne.

Da jeg kom hjem fra USA efter et år på highschool var det tid til at tabe nogle kg. Så efter et år havde jeg tabt 10 kg og fået en sund hverdag UDEN en desideret kur. Det var livsstilsændring og sund fornuft uden at undvære noget.  Jeg har de sidste 10 år haft en personlig træner og uddannede mig for ca 2 år siden selv til personlig træner og ernæringsvejleder.  Jeg har løbet halv marathons, forskellige trails og forhindringsbane løb. Jeg kreerer vores hverdag så der er plads til motion og sundhed da det betyder meget for mig. Idag hjælper jeg frivilligt når nogle har brug for sparring til vægttab og livsstilsændring og bruger det gerne som samtaleemne i min salon hvis kunderne har lyst og brug for den sparring.

 

Karina Albertsen
Hej, jeg hedder Karina. Det er mig, der skriver indlæggene her på bloggen, ByKarinaAlbertsen.dk. Det er mig en fornøjelse at holde dig, som læser med her på bloggen, informeret om, hvad jeg laver i min fritid såvel, som når jeg arbejder. Jeg glæder mig til at høre fra jer via kommentarerne :)
Scroll to top