Træningsbaggrund

Jeg har fra lille pige altid været meget aktiv, da jeg kommer fra en familie der prioriterede sport og sund livstil. Det startede med gymnastik i de små klasser og så har jeg ellers været omkring diverse sportsgrene der inkluderer en bold, såsom håndbold, badminton, tennis og fodbold som jeg dyrkede noget mere itenst i mange år. Så fik jeg min pony som tog fokus fra alt andet. Så var det konkurrencer på hesteryg der interesserede mig. Det var både springning, dressur og lidt hubertus jagter.

Så skete der jo det at jeg begyndte på gymnasiet og begyndte at gå i byen, Så kom der nogle kg på sidebenene. Så der startede jeg i fitnesscenteret og har gået der lige siden. Jeg har de sidste 10 år haft personlig træner og uddannede mig for ca 2 år siden selv til personlig træner. Jeg har løbet halvmarathons, forskellige trails og forhindringsbane løb.

Jeg går lidt nu og drømmer om en triatlon indenfor de næste par år.  Jeg svømmede en del da jeg boede i USA og synes det kunne være fedt at få det frisket op igen.

Karina Albertsen
Hej, jeg hedder Karina. Det er mig, der skriver indlæggene her på bloggen, ByKarinaAlbertsen.dk. Det er mig en fornøjelse at holde dig, som læser med her på bloggen, informeret om, hvad jeg laver i min fritid såvel, som når jeg arbejder. Jeg glæder mig til at høre fra jer via kommentarerne :)
Scroll to top