Motion på ferien

Familien er på ferie

Det er altid muligt at finde en eller anden motionsform når man er på ferie. Løbeskoene virker mindst ligeså godt når man er ude er rejse. Der er masser af flot natur og som regel dejligt vejr.

Vi trænede de dage vi ikke kørte for så brugte vi formiddagene på en dejlig gå/løbetur og lavede træningsprogrammer efter omstændighederne i caravan parkerne. Vi kunne ex have glæde af legepladser med forskellige stativer og bars. Og ellers er det jo kun fantasien der sætter grænser med egen kropsvægt.

Karina Albertsen
Hej, jeg hedder Karina. Det er mig, der skriver indlæggene her på bloggen, ByKarinaAlbertsen.dk. Det er mig en fornøjelse at holde dig, som læser med her på bloggen, informeret om, hvad jeg laver i min fritid såvel, som når jeg arbejder. Jeg glæder mig til at høre fra jer via kommentarerne :)
Scroll to top