Ideudvikler og iværksætter

Jeg fik for et par år siden en ide, eller rettere sagt en mangel på et værktøj i min dagligdag. Indtil en dag hvor en kunde siger til mig; ” hvorfor laver du ikke bare en selv”? Og jeg tænkte selvfølgelig, det skal jeg da. Så jeg fik lavet diverse prototyper og fik testet den af. Jeg har idag fået brugsretten på min manchet og er stadig igang med små rettelser. Nu er jeg så langt i processen, at jeg skal til at tænke på produktion, men så går jeg i stå. Jeg er god til at komme med ideer men ikke til at føre dem videre derfra. Så nu skal jeg finde ud af at få den videre i processen:) Det er fedt at gå med en masse ideer, men man skal huske at holde sig selv i nakken og få dem ført videre ellers går det bare til spilde.

Jeg er også igang med et nyt projekt som i kommer til at høre mere om:)

Karina Albertsen
Hej, jeg hedder Karina. Det er mig, der skriver indlæggene her på bloggen, ByKarinaAlbertsen.dk. Det er mig en fornøjelse at holde dig, som læser med her på bloggen, informeret om, hvad jeg laver i min fritid såvel, som når jeg arbejder. Jeg glæder mig til at høre fra jer via kommentarerne :)
Scroll to top