Dirty trail

Dirty Trail

Kan jeg nå at blive klar til 10 km trail løb?

Dirty trail i silkeborg d.7 oktober 2018 er igen skrevet i min kalender.

Det er beskidt, grænseoverskridende, hårdt og skide sjovt:). Det kan klart anbefales hvis man er til udendørs motion hvor der godt må komme lidt skidt under neglene.

Det er ikke et forhindringsbane løb men en dirty trail udfordring.

Jeg kom lidt sent igang med træningen op til løbet da jeg har døjet lidt med mit knæ. Så det vil sige jeg i alt har ca 5 uger til at blive klar til løbet. Det skal sige at jeg har en ok grundform. Men ondt i knæet ved løb over 1,5 km.

Jeg løber hver anden dag, blandet trail, interval træning på bakker og almindeligt landevejsløb for at få nogle km i benene.

Jeg startede op med lidt bakke træning for ikke at overbelaste mit knæ med langdistance. Det fungerer godt for mig. Nu løber jeg uden smerter i knæet. Intervaltræningen var hård at starte med men vidste at det var det der ville booste min kondition.

Jeg har lavet en tavle med daily workout i mit køkken så jeg ser det hver dag. Den ændrer jeg på hver uge for at få nogle gode øvelser kombineret med løbet.

Jeg er begyndt dagligt at indtage omega 3 fedtsyrer som bla. dæmper betændelse og irritation (virker anti-inflammatorisk) som bare en ud af alle de gode egenskaber.

Udover knæet har jeg en gammel lændeskade, da jeg ved en squat max test fik et knæk i lænden pga for meget vægt. Det er ca 6 år siden og jeg har stadig smerter. Jeg skal derfor være utrolig opmærksom på min løbestil så jeg ikke får ondt. Jeg har bedst af at kippe i underlivet og specielt når det går ned af bakke. Så undgår jeg yderligere smerter.

Og nu skal jeg ud og løbe træne:)

 

Karina Albertsen
Hej, jeg hedder Karina. Det er mig, der skriver indlæggene her på bloggen, ByKarinaAlbertsen.dk. Det er mig en fornøjelse at holde dig, som læser med her på bloggen, informeret om, hvad jeg laver i min fritid såvel, som når jeg arbejder. Jeg glæder mig til at høre fra jer via kommentarerne :)
Scroll to top