Debut som instruktør

Jeg har lige afsluttet mit første forløb som instruktør. Det har været fedt at motivere og give noget af min erfaring og viden omkring træning videre. Jeg har selv været med på holdet ved nogle af de andre træninger så jeg har både fået erfaringen med som instruktør men også som en del af teamet. At være en del af et hold hvor alle kæmper lige til det sidste både med kost og træning i sammenhold er enormt givende både socialt men også motiverende. Der er opnået store og flotte resultater hele vejen igennem. Forløbet har været hårdt da vi har kørt low carb. Fedtprocenten skulle arbejdes så langt ned som muligt. Personligt nåede jeg også mit mål og kom ned på en fedtprocent på 13,9. Det tog på kræfterne med det hårde træning og min ellers ret aktive hverdag at skulle undvære de kulhydrater som jeg var vant til at indtage. Men fedt at holde ved til de 12 uger var gået. Og det er godt at blive mindet om at man ikke behøver så mange kuhydrater i løbet af en dag og at der findes mange lækre alternativer. Det er som en milepæl der bliver nået

. Når jeg sætter mig et mål vil jeg gøre alt for at nå det. Træningen har været alt fra styrketræning, intervaltræning, crossfit, forhindringsbane og trailløb. Træning skal være sjovt og alsidigt. Nu tager jeg lige et par ugers rolig træning og så skal jeg igang med mit nye mål som jeg fortæller mere om i næste indlæg.

Karina Albertsen
Hej, jeg hedder Karina. Det er mig, der skriver indlæggene her på bloggen, ByKarinaAlbertsen.dk. Det er mig en fornøjelse at holde dig, som læser med her på bloggen, informeret om, hvad jeg laver i min fritid såvel, som når jeg arbejder. Jeg glæder mig til at høre fra jer via kommentarerne :)
Scroll to top